Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Категории

Популярни марки

Абонамент за Новини


Условия и доставки

 

Стикерите

В нашия сайт ще намерите както изображения на известни анимационни герои, така и лога и изображения на различни марки. Това НЕ са оригинални стикери на различните марки. Това са преработени изображения с аналогична визия. Всички стикери предлагани в сайта са изработени от Студио Са и нямат претенции да са копие на оригинала.
Ако желаете да закупите оригинални стикери, посетете официалните сайтове и магазини на конкретната марка .


За доставка:

Доставката се извършва по подразбиране чрез куриерска фирма Еконт Експрес в рамките на 5 работни дни, като клиента поема разходите 6,80лв - до адрес по доставката от куриера.
Ако желаете мое и да се достави до офис на Еконт - 4,00 лв.

Ако желаете да доставка от друга куриерска служба - посочете това в допълнителните бележки към поръчката

Плащане:

Плащането се извършва на място, в момента на получаването на пратката от куриера. Куриерите на Еконт Експрес доставят пратките от 9:30 до 17:00 всеки делничен ден и между 9:30 до 13:00 в Събота. Ако не можете да приемете пратка на посочения ви адрес в тези часове, ще трябва да отидете до най-близкия офис на Еконт Експрес във вашия град и да я вземете от там.Въпроси

Как да поръчам повече от един артикул?

Не е необходимо да заявявате отделни поръчки, ако желаете да поръчате повече от една стока. Изберете колкото и каквито стоки желаете. След като приключите с избора, заявявате една цялостна поръчка на посочения имейл адрес. По този начин ще се калкулира цена за доставката, която ще е обща за избраните от Вас стоки и ще е възможно най-ниската.


Мога ли да дойда до Вашия офис, за да взема лично своята поръчка?

Не. Това се обуславя от факта, че част от стоките се изчерпват в определен момент и не можете да бъдете сигурни за наличието на дадена стока в офиса ни. Цената за доставка се указва в момента на потвърждаване на поръчката, като ние се стараем да използваме най-сигурния и изгоден вариант за доставка.


Ако имате предпочитания към дадена куриерска служба или желаете пратката да бъде изпратена с Български пощи, можете да уточните това в полето за коментар за Вашата поръчка.

Как да проверя цената за доставка?

Цената за доставка се определя автоматично според теглото на поръчаните стоки и в зависимост от Вашето местонахождение. *SA store* запазва правото си да променя цената на нестандартни пратки, ако това се налага от куриерските компании, като се задължава да потърси Вашето потвърждение за тази промяна преди да бъде изпълнена поръчката.

Имам ли право на рекламация?

Според закона за защита на потребителите Вие имате право да направите рекламация при констатиране на дефекти на стоката, липси, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет дни след закупуването на стоката. При рекламация купувачът има право на отбив от цената, замяна на стоката с нова за сметка на продавача или възстановяване на стойността й.